середу, 4 квітня 2018 р.

Уроки музичного мистецтва з використанням інтерактивних вправ




Відкритий урок з музичного  мистецтва у 6-А класі на тему "Скерцо. Етюд"(19.02.2021)

  Урок був побудований за вимогами основних предметних компетентностей, структура уроку чітка. Були використані такі форми роботи : робота в групах, гра "Запитання- відповідь", " Музична скринька", "Створи уявну картину". Вчитель поєднала на уроці  предметні компетентності, учні визначили їх взаємозв'язок, дізнались поняття "етюд, скерцо", знайшли спільне із цим терміном в образотворчому мистецтві, літературі, музиці. Атмосфера успіху та радості відчувалась на дитячих обличчях, у відповідях учнів у групах, вокально-хоровому виконанні пісні, вокальних вправ, сприйманні та аналізу прослуханих музичних творів. Учні володіють музичними термінами, використовують їх під час аналізу музичних творів.




Відкритий урок у 5 класі на тему "Професійна музика"( 2019 р.) 
На уроці були використані активні форми роботи: гра "Впізнай композитора", "Визнач  музичний термін", "Дерево мудрості". Учні із цікавістю формулювали запитання, формулювали відповіді, згадували вивчених композиторів, факти з їхнього життя. Від  уроку всі учні отримали емоційне задоволення та закріпили нові музичні терміни. Такі уроки надзвичайно цікаві для дітей, стимулюють до вивчення предмету музичного мистецтва.






На відкритому уроці в 7-А класі на тему "Новаторство в музичному мистецтві" учні демонстрували набуті знання з використанням інтерактивних вправ на платформі "Learning Apps", презентації мюзиклів, відеоряд мультфільму пісні "Садок вишневий біля хати" на слова Т.Г.Шевченка на "Youtube". Учням було цікаво виконувати вправи, бачити результат своєї роботи.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Музичні інструменти

Зимові свята

Танці

Жанри українського народного танцю

Стилі музики

Музичні інструменти